Anonimnom Belgijancu druga etapa na Turu, kučence nije nastradalo! (VIDEO)

Pred kraj druge etape pas izleteo na stazu, ali se sve završilo bez problema.

  • 0

Druga etapa jubilarne 100. trke oko Francuske vožena od Bastije do Ajačija ni približno nije bila zanimljiva kao uvodna, a pobedu je odneo Jan Bakelants (tim Radio šek), anonimni Belgijanac koji je odlično finiširao stazu dugu 156 kilometara.

- Nikad u profesionalcima nisam osvojio trku, a ovo mi je tek osma nedelja od operacije kolena. Ja sam već ispunio svoj cilj ovde - rekao je Bakelants koji će sutra obući žutu majicu na startu treće etape (Ajačio - Kalvi 145.5 km)

Po principu gore - dole, jer je deonicu dugu156 kilometara, obeležilo nekoliko velikih brdskih uspona, vozači su veći deo trke vozili u grupama, a beg je tek pred kraj uspeo da obezbedi Belgijanac.

PEHOVI OPET

Bilo je i ovoga puta izletanja u publiku, ali su pojedinci daleko bolje prošli nego velika grupa biciklista tokom subote.

Na svega nekoliko kilometara pre cilja u Ajačiju zanimljiva situacija, s obzirom da se jedno kučence našlo na sred staze i na vatrometini bicikala koji su proletali pored njega. Sve se dobro završilo, navijači su uspeli simpatičnog psa da odvuku sa kolovoza.

U ponedeljak se vozi treća etapa od Ajačija do Kalvija.

(Telegraf)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA