Novak protiv Hasa, kreću i juniori!

Jedini predstavnik Srbije u singlu na Vimbldonu meč osmine finala u ponedeljak bi trebalo da počne posle 17 časova

  • 2

Početak druge nedelje na Vimbldonu od srpskih predstavnika dočekalo je samo pet takmičara u svim konkurencijama. Novak Đoković, jedini "preživeli" u muškom singlu, u osmini finala igra protiv Nemca Tomija Hasa, a taj duel je planiran za 17.30 časova.

Đoković ima pozitivan skor protiv 13. tenisera sveta jer je dobio pet od osam mečeva, a poslednji duel na Rolan Garosu dobio je srpski teniser sa 3:0 (6:3, 7:6, 7:5).

Pobednik ovog meča u četvrtfinalu igraće sa pobednikom meča između Čeha Tomaša Berdiha i Australijanca Bernarda Tomića.

Nenad Zimonjić u paru sa  Francuzom Žilijenom Benetom u osmini finala dublova na teren izlazi posle 14 sati protiv pakistansko-holandskog para Kureši / Rojer, dok Jankovićeva i Hrvatica Mirjana Lučić Baroni, takođe u osmini finala dublova, igraju u istom terminu protiv ruskog para Makarova / Vesnina.

Zimonjić će i na teren u miks dublu u paru sa Katarinom Srebotnik, a protivnici u 2. kolu biće im američko-hrvatska kombinacija Blejk / Vekić posle 19.30 časova.

U prvom kolu juniorskog turnira Milojević se posle 14.30 sati sastaje sa Britancem Džejmijem Malikom, dok je protivnica Stojanovićeve posle 15 sati Brazilka Beatriz Hadad Maja.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • aplio

    30. jun 2013 | 23:59

    Nole,care jedina svetla ličnost Srbije!Daj malo svetlosti da nas obasja.Muka mi je više da gledam tv i čitam novine sve sivilo(decu ubiše sa ovim prijemnim,narod globe sa novim knjižicama,izmišljaju topli vodu)razbi Hasa da nam bude bar trenutno bolje

  • Adem

    1. jul 2013 | 07:07

    Pravi dvoboj .....Haas je u strasnoj formi....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA