Marina Maljković: Ako je košarka mrtva, da je sahranimo!

- Projekat Partizan - mini-reprezentacija je definitivno propao. Šest igračica i ja smo na ulici. Apelujem na državne organe da nam kažu šta je sa ženskom košarkom u Srbiji. Nemam nikakav odgovor ni na jedno pitanje, jer i ja čekam odgovor - rekla je selektor Srbije na dočeku košarkašica

  • 4

Selektor ženske košarkaške reprezentacije, zvanično četvrte u Evropi, Marina Maljković, zahvalila se svojim igračicama i svima u stručnom  štabu, za koji tvrdi da je najbolji na svetu, što su priredili veliku sreću i zbog imidža koji je ekipa napravila.

Iako se zahvalila i Savezu koji je pomogao u kritičnim momentima, Maljkovićeva je potom bez okolišanja iznela u javnost crnu situaciju u ženskoj košarci.

- Nisam želela da unosim nemir u ekipu tokom priprema i Evropskog prvenstva, iako je bilo teško, ali sada moram da otvorim dušu.

- Projekat Partizan - mini-reprezentacija je definitivno propao. Šest igračica i ja smo na ulici. Apelujem na državne organe da nam kažu šta je sa ženskom košarkom u Srbiji. Mnogi su me pitali tokom prvenstva kakvi su dalji planovi Partizana i reprezentacije, a ja nisam mogla da odgovorim jer nisam znala šta da kažem - rekla je Maljkovićeva i dodala:

- Postavljam pitanje državi: Šta je sa ženskom košarkom u Srbiji? Ako je mrtva, neka nam kažu da znamo pa da je sahranimo. Nemam nikakav odgovor ni na jedno pitanje, jer i ja čekam odgovor - rekla je Marina Maljković okupljenim novinarima na aerodromu "Nikola Tesla".

(M. M. / B. M.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Daki

    1. jul 2013 | 23:02

    Marina Maljkovic govori smesno... Ja nju pitam, posto vidim da je dezurni dusebriznik srpske klupske kosarke, gde je bila da se javi do danas kada je godinama urusavana ZKK C.Zvezda, bivsi prvak Evrope, kosarkaska institucija, najtrofejniji klub na Balkanu i sire??? Sta ZKK Partizan predstavlja za jednu Zvezdu pitam je???

  • Kiko

    1. jul 2013 | 22:56

    Zeno svaka cast.. Ali stanje u zemlji je katastrofa i ljudi nemaju da jedu a ne da se ulaze u kosarku.. Surovo je ali i realno

  • biba

    1. jul 2013 | 23:17

    svaka cast devojkama!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA