RAŽNATOVIĆ: Veličković hoće u evroligaški tim!

Nekadašnji reprezentativac Srbije zbog dobrih igara u dresu Mega Vizure, zapao je za oko velikim evropskim klubovima, koji žele da ga angažuju

  • 1

Posle velikih problema sa povredom, košarkaš Novica Veličković ovog proleća vratio se na teren u dresu Mega Vizure za koju je pružao dobre partije, a prema rečima Miška Ražnatovića, karijeru bi voleo da nastavi u nekom evroligaškom timu.

- Novica želi da igra u Evroligi, tri evroligaška kluba su pokazala interesovanje za njega - rekao je Ražnatović.

Sjajnu sezonu u dresu Mega Vizure imao je i Boban Marijanović, ali se i pored toga nije našao na širem spisku selektora Dušana Ivkovića za Evropsko prvenstvo u Sloveniji.

- Bobi nije na spisku reprezentacije zato što mislim da će ona igrati neku drugu vrstu košarke, u kojoj se on sa 2,22 metra ne uklapa. Ima interesa od evropskih timova, kao i srpskih, bio je na radionicama pojedinih NBA timova - rekao je Ražnatović.

Mega Vizura naredne sezone domaće utakmice igraće u Smederevu, a Ražnatović je rekao i zašto.

Smederevo ima dobru dvoranu i uslove, blizu je Beograda i igrači neće biti umorni zbog stalnih putovanja - zaključio je Ražnatović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • boban

    3. jul 2013 | 05:43

    Eto njega u Zvezdu...dukljanin i grobari ce odmah poceti sa komentarima kako je les igrac i kako nema pojma hahhaha

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA