Iličevec bolji, Zvezda porazom završila boravak u Sloveniji! (VIDEO)

Bledo izdanje najtrofejnijeg srpskog kluba i rezultat od 0:2 protiv tima koji je deveti u prvenstvu Ukrajine * Povređen Đorđe Rakić

  • 5

Fudbaleri Crvene zvezde odigrali su i treći meč na pripremema u Sloveniji, drugi pod komandom novog trenera Slaviše Stojanovića. Posle pobeda protiv Krke (1:o) i Domžala (2:0) usledio je poraz, ukrajinski Iličivec, koji je prethodni šampionat svoje zemlje završio na 9. mestu, savladao je Beograđane sa 2:0 na stadionu "Matija Gubec" u Krškom pred nekoliko stotina gledalaca.

Beograđani su razočarali i rezultat je bio prilično realan pokazatelj odnosa snaga na terenu budući da Zvezda nije stvorila nijednu pravu šansu tokom meča. Utakmica sa ozbiljnim protivnikom ostavljena je za kraj priprema, a posle onog  što su prikazali fudbaleri "crveno-belih", povratak u Beograd u večernjim satima neće proteći u dobrom raspoloženju.

Prvo poluvreme nije donelo kvalitetan fudbal, Zvezda je imala nekoliko ozbiljnih napada, ali opasnije je pretio Iličivec, koji je u razmaku od pet minuta imao dve dobre prilike. Prvo je Tetjatski izbio sam ispred Vesića, ali golman Zvezde skratio je ugao i odbranio šut u 29.minutu, a u 34. Sedotov je sa nekoliko metara promašio praktično nebranjeni gol.

Najvažniji momenat iz prvog dela je povreda Đorđa Rakića, koji se u 27. minutu sudario, zbog čega je iznet na nosilima. Čini se da je teže povredio koleno, a umesto njega u igru je ušao Stefan Mihajlović.

U drugom poluvremenu blickrig Ukrajinaca, usamljeni Ševčuk u 51. minutu na asistenciju Mišnova postiže gol sa nekih desetak metara, a samo nekoliko minuta kasnije već je bilo 2:0. Vešović je u pokušaju uklizavanja zahvatio loptu rukom, dosuđen je penal, a Targamadze je sa bele tačke savladao Kirovskog.

U narednim minutima usledilo je nekoliko izmena, Mudrinski, Savićević i Milunović zamenili su Daudu, Milijaša i Pata, napadača iz Gvineje koji je na probi potpuno razočarao. "Crveno-beli" su malo živnuli posle izmena, ali nedovoljno da ozbiljno ugroze gol Iličiveca. Naprotiv, Ukrajinci su i dalje bili opasniji lako priveli meč kraju.

CRVENA ZVEZDA: Vesić, Vešović, Krnetа, Mаrinković, Mijаilović, Milijаš, Milivojević, Ožegović, Pаto, Dаudа i Rаkić.

Rezerve: Kirovski, Lаzić, Milunović, Mirić, Đuričković, Mlаdenović, Mihаjlović, Sаvićević, Jovаnović, Trаvаnčić, Mudrinski

ILIČIVEC: Kudzаmov, Putivcev, Ordec, Išenko, Cupа, Emiliаnov, Dovgi, Sedotov, Ćurko, Tetjаtski, Insomin.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA