BERDIH: Znam kako da pobedim Novaka!

- Teško je igrati protiv Novaka, moraću dobro da se potrudim da bih izašao kao pobednik. Međutim, igrali smo dva četvrtfinala ove sezone. Znamo kako treba da igram da ga pobedim. Savladao sam ga prošli put i pokušaću da opet to uradim - rekao je Berdih

  • 6

Novak Đoković u sredu igra četvrtfinale 100. Vimbldona, a sa druge strane mreže imaće Čeha Tomaša Berdiha, momka s kojim na travi ima negativan skor.

Svestan ove činjenice Berdih ulazi u meč, a ta jedna pobeda ga dodatno motiviše. Podsetimo, Čeh je Novaka sa "Sve engleskog kluba" izbacio u polufinalu pre tri godine, a u London je stigao i sa pobedom ostvarenom na rimskoj šljaci.

- Teško je igrati protiv Novaka, moraću dobro da se potrudim da bih izašao kao pobednik. Međutim, igrali smo dva četvrtfinala ove sezone. Znamo kako treba da igram da ga pobedim. Savladao sam ga prošli put i pokušaću da opet to uradim - rekao je Berdih medijima u Londonu.

(Telegraf)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA