Prekinut prijateljski meč Dinama i Volina zbog brutalnih startova!

Fudbaler ukrajinskog kluba Šerzedi prvo povredio Samira, koji je iznet sa terena, a onda i 17-godišnjeg Jedvaja, budućeg igrača Totenhema

  • 0

Prijateljska fudbalska utakmica Dinamo Zagreba i ukrajinskog kluba Volin prekinuta je zbog grubih startova Ukrajinaca nad hrvatskim fudbalerima.

U 63. minutu meča fudbaler Volina Šerzedi teško je faulirao Samira i počeli su problemi. Hrvatski vezni igrač u suzama je iznesen sa terena i to na rukama svojih saigrača.

Šerzedi je nakon toga žestoko srušio još jednog fudbalera Dinama, tinejdžera Jedvaja, posle čega je došlo do utrčavanja igrača sa klupe oba tima i guranja po terenu. U takvoj napetoj atmosferi trener Dinama Krunoslav Jurčić prvo je otrčao u svlačionicu, a zatim se vratio na teren odakle je povukao svoju ekipu.

Na zvaničnoj Fejsbuk stranici hrvatskog kluba stoji obaveštenje:

- Ružne scene na terenu. Bilo je pitanje vremena kada će se nešto tako dogoditi nakon što su Ukrajinci povredili Samira.

U trenutku prekida utakmice rezultat je bio 1:1.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA