Čisora ošamario Klička, sutra uveče idu u ring! (VIDEO)

Britanac prilikom poziranja fotoreporterima iskoristio momenat i udario iznenađenog Ukrajinca

  • 2

Zakuvalo se pred sutrašnji boks spektakl u Minhenu! Derek Čisora je ošamario Vitalija Klička!

Britanski bokser Derek Čisora, na Ostrvu poznat kao Del Boj, učinio je baš sve da privuče pažnju pred duel sa svetskim šampionom Vitalijem Kličkom. Na zvaničnom merenju održanom dan pred borbu, Čisora je, prilikom sučeljavanja u kojem su pozirali fotoreporterima, udario Ukrajincu šamar pred očima celog sveta! Na svu sreću, razdvojeni su pre nego što je Vitalij stigao da mu uzvrati, ali nema sumnje da je Čisora ovim potezom izazvao gnev starijeg brata Kličko.

- Završiću vladavinu Vitalija Klička! Ovo je početak njegovog kraja! Obećavam vam - nije mogao Čisora da obuzda dugačak jezik.

- Svi smo iznenađeni ovim potezom Dereka. Znali smo da od njega uvek može da se očekuje neka ludost, ali ovo niko nije očekivao - rekao je promoter meča - Frensis Voren.

Ipak, bez obzira šta pričao, Britanac je autsajder u ovoj borbi. U poslednja tri meča koja je boksovao, doživeo je dva poraza od boksera koji su znatno ispod Kličkovih kvaliteta. Koliko je dobar borac, imaće priliku da pokaže sutra veče. Meč je zakazan za subotu 23.00 u Olimpijskoj dvorani u Minhenu, a ljubitelji boksa u Srbiji će prenos spektakla moći da gledaju uživo u prenosu TV B92.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zorica Jokovic

    17. februar 2012 | 18:14

    sutra gledam live box mec iz 28 reda u Münchenu

  • telegrafrs

    17. februar 2012 | 18:06

    Čisora ošamario Klička, sutra uveče idu u ring! (VIDEO) http://t.co/6cP8XgwA

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA