NAĐ: Mitrović, Ivanov i Volkov ostaju za Ligu šampiona!

Sportski direktor Partizana pridružio se ekipi na Pohorju i potvrdio da klub ne želi da se liši bitnih igrača pred evropske izazove

  • 1

Sportski direktor Partizana Albert Nađ tvrdi da nema ništa od odlazaka Aleksandra Mitrovića, Ivana Ivanova i Vladimira Volkova, dok "crno-beli" ne okončaju kvalifikacije za Ligu šampiona. Vest koja će sigurno obradovati navijače "crno-belih" koji se nadaju da treći put u poslednjih desetak godina zaigraju u evropskoj eliti.

- Ivan Ivanov ostaje u Partizanu. Bilo je poziva i interesovanja za bugarskog reprezentativca, ali prošli su svi rokovi da bi moglo da se razgovara na temu njegovog odlaska. I Ivan bi trebalo da razmišlja o onome što nas čeka za dve sedmice. Isto važi i za Vladimira Volkova - rekao je Nađ novinarima na Pohorju, gde je se pridružio ekipi Partizana na pripremama.

- Aleksandar Mitrović je najinteresantniji igrač kad su u pitanju pozivi iz inostranstva. Posle odlične sezone mnogi klubovi se raspituju za njega, ali Aca mora još da se dokazuje i bolje je da ostane. Mitrović je napadač Partizana, bez obzira što ima još tri utakmice kazne UEFA, igraće u kvalifikacijama za Ligu šampiona - izjavio je direktor kluba iz Humske, koji međutim nije želeo da komentariše mogućnost da pmladinski reprezentativac nastupi na EP u Litvaniji.

Nađ je razrešio nedoumice vezane za reprezentativnog golmana Vladimira Stojkovića kojem je propao transfer u Konju.

- Vladimir trenira u Zemunelu, čeka da reši status, od kluba je dobio odrešene ruke, dali smo mu sve uslove koje je zahtevao. Ne znam zašto nije završio transfer u Konju, ne ulazim u privatne stvari. Kad se budemo vratili u Beograd, normalno će se priključiti traninzima, jer je pod ugovorom. Videćemo šta će se dešavati, imamo tri golmana, a želimo da zajedno sa njima Vuku Rašoviću na raspolaganju bude 26 igrača.

Nejasan je, bar javnosti, i status braće Šćepović, pominnjalo se da će da odu.

- Tako blizu, a tako daleko. Za sada još ništa. Treba da su skoncentrisani, da rade maksimalno i spreme se za prvu utakmicu kvalifikacija - prokomentarisao je Nađ.

Iako nije bio sa ekipom, direktor je dobro upoznat sa  učinkom u kontrolnim utakmicama.

- Gledao sam snimke utakmica, drago mi je što se u delo pretvaraju naše zamisli o agresivnom i brzom Partizanu, koji želi da dominira u odnosu na svakog rivala. Zato smo i doveli igrače poput Filipa Malbašića, prodorne i fudbalski drske - ocenio ja Albert Nađ.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA