Sestra tenisera Dančevića ubija izgledom (FOTO)

Atraktivna Kristina kao bikini model žari i pali pistama za razliku od njenog brata Franka koji je tek 214. teniser na ATP listi

  • 3

Velika je šteta što kanadski teniser Frank Dančević nije malo bolje rangiran na ATP listi i što često ne učestvuje na velikim teniskim turnirima jer bi u suprotnom imali veliku priliku da se divimo lepoticama koje bi se nalazile u njegovom boksu.

Kanadskog tenisera osim supruge Nikoline Bojić, koja je lagala da je udata da bi na kraju morala da vrati titulu mis Srbije, takođe bi bodrila i njegova mlađa i veoma atraktivna sestra Kristina.

Iako su joj brat, kao i starija sestra, krenuli putem tenisa Kristina je takođe odlučila da spoji lepo i korisno i da postane - bikini model.

- Još otkako sam počela da se takmičim mnogi ljudi su me pitali zašto baš to. Međutim, to je teško objasniti u par rečenica. Jednostavno, volim da imam kontrolu nad svojim telom, da sama odlučujem kada ću i kako u kom trenutku izgledati - istakla je Kristina.

Ono što mi možemo da primetimo svakako je to da fenomenalna Kristina izgleda kao ''milion dolara''.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA