Ne mogu da zabranim Duletu da odgovara Čoviću!

"Znam da je to prešlo sve granice u jednom momentu. Zbog izvlačenja reči iz konteksta preraslo je u lični sukob. To Dule zna, to zna i Čović, ali kod nas u Partizanu se nikad nije naređivalo" kaže predsednik crno-belih

  • 6

Predsednik KK Partizan, Predrag Danilović smatra da je svađa između trenera crno belih Duška Vujoševića i predsednika Crvene zvezde Nebojše Čovića u jednom momentu prešla granicu normalne komunikacije, ali da on nije mogao da zabrani Vujoševiću da odgovara na prozivke iz crveno-belog tabora.

-Znam da je to prešlo sve granice u jednom momentu. Zbog izvlačenja reči iz konteksta preraslo je u lični sukob. To Dule zna,to zna i Čović.

- Međutim, između cele te situacije da mi neko ne radi iza leđa a glumi mir i lažno prijateljstvo,nažalost, prinuđen sam da biram manje prijatnu situaciju. Naravno, ljudima dođe da kažu: "Dosadili ste Bogu i narodu", ali mi smo morali da reagujemo - rekao je Danilović za "Informer" i dodao:

- Ljudi koji se informišu iz medija znaju samo pet odsto onoga što se dešava. Mediji prenose selektivno kako im odgovara.

On se složio da je u toj verbalnoj komunikaciji pređena granica normalnog ponašanja u sportu, i izrazio uverenje da sledeće sezone neće biti toliko tenzija.

- Pričao sam o tome sa Duletom, ali Dule je odrastao čovek. U Partizanu se nikada nije naređivalo, mi tako ne funkcionišemo. Znamo se mnogo godina. Videli ste kako je počelo, prvo jedan odgovor, pa drugi odgovor, pa tako dalje. Ne biste ni vi dozvolili da vas neko vređa. nadam se da će se barem malo smiriti strasti sledeće sezone - rekao je Danilović.

On je na kraju dodao da se nada da će se KK Partizan izvući iz teške finansijske situacije u koju je zapao zbog neplaćenog poreza i kašnjena uplata sponzorskih rata.

(Telegraf.rs/Informer)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zozo

    4. jul 2013 | 09:25

    ti si vise za kafansku kavgu nego da pricas nesto pametno!

  • boban

    4. jul 2013 | 06:37

    Nemas prava? Pretili ti nozem ili sta?

  • "SRBIN"

    4. jul 2013 | 11:04

    Tako treba da se ponasaju i da daju izjave predsednici klubova!!! Svaka cast kosarkaskoj legendi i jedinom srbinu koji je cetri (4) puta bio prvak evrope u kosarci, kao igrac!!!!!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA