Jagodina uzela Zvezdi golmana ispred nosa, sledeće su pare!

Zvezda prokockala priliku da angažuje golmana Anđelka Đuričića, koji ide u Jagodinu čiji su čelnici već pustili menicu želeći da naplate 100.000 evra za transfer Mudrinskog

  • 6

Povremeni reprezentativni golman Srbije, Anđelko Đuričić, novi je član Jagodine čiji se predsednik Goran Milanović za taj transfer "zahvalio" Crvenoj zvezdi. U petak će joj se zahvaliti i na novcu.

Đuričić je, posle jednogodišnjeg boravka u Donjem Sremu i kratkotrajnom u čačanskom Borcu, mogao da bira gde želi da nastavi karijeru. Odlučio se za Jagodince, koji su pobedom nad Vojvodinom u finalu osvojili Kup Srbije u sezoni 2012/2013.

- Sve ugovorene detalje dogovorio sam sa Đuričićem, ostaće godinu dana kod nas. Zvezda je oklevala, čekala rasplet sa Bajkovićem... Momku je bolje kod mene, nego u Zvezdi! - poručio je Milanović u intervjuu za Sportski žurnal.

Anđelko Đurčić je četiri puta branio za Srbiju, ali "peckanje" Gorana Milanovića na temu transfera ovog golmana nije jedini problem beogradskih crveno-belih u vezi sa FK Jagodina.

Zvezda, naime, do petka mora da plati 100.000 evra obeštećenja za transfer Ognjena Mudrinskog, a Jagodinci su pustili menicu koja će ili doneti "ćuranima" novac, ili blokrati Zvezdin račun ukoliko na njemu ne bude bilo dovoljno novca u trenutku naplate.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Uros

    4. jul 2013 | 10:41

    Najbolji pokazatelj gde je zvezda... Kada covek ide pre u Jagodinu.

  • Zozo

    4. jul 2013 | 10:18

    Ne vredi vam to kad ce zvezda da vas ocerupa na terenu,necete preci centar.

  • Pedja357

    4. jul 2013 | 10:40

    Jadna si Zvezdo! Jebe te ko kako hoce, a ti pokojna odavno. Jagodinu treba tuziti za nekrofiliju i proti prirodni blud jer se izivljava nad mrtvacima! A, ja i dalje volim Zvezdu, iako vise ne postoji. Sistematsku unistena od strane Slobe, zutih, lopova Toplice, geja Dzaje, glupog Lukica, coravog kriminalca, americkog kelnera... Kakva tuzna sudbina sampiona Evrope i sveta

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA