NHL: Legendarni golman na draftu izabrao sina! (VIDEO)

Martin Brodur, čuvar mreže Nju Džersi Devilsa, u sedmoj rundi objavio da klub uzima njegovog sina Entonija, takođe golmana

  • 0

Trostruki šampioni NHL lige Nju Džersi Devilsi na nedavno održanom draftu u sedmoj rundi, 208. pikom, uzeli su golmana Entoni Brodura (18). To ne bi bilo ništa čudno  da on nije sin aktuelnog čuvara mreže Nju Džersija, legendarnog Martina Brodura (41), koji je imao tu čast da objavi pik.

- Ovo je bilo baš iznenađujuće. Nisam znao šta se sprema i bio sam baš uzbuđen kada je otac izgovorio moje ime - izjavio je Entoni posle drafta.

Čuveni tata nije skrivao ponos kada je na draftu uručio sinu dres Devilsa.

- Čestitam svom sinu koji je ozabran u NHL, to je velika stvar. Jedva čekam da te vidim na ledu - poručio je Martin preko Tvitera.

Pošto su obojica golmani neće moći istovremeno da zaigraju zajedno, budući da je  Entoni vrlo mlad verovatno će biti poslat na kaljenje u nižu ligu, uz nadu da nasledi čuvenog oca kojem penzija nije daleko.

Martin Brodur, jedan je od najvećih golmana u istoriji hokeja, osvojio je tri Stenli Kupa sa Devilsima i rekorder je NHL u skoro svim mogućim kategorijama. Sa reprezentacijom Kanade osvajao je zlata na OI 2002. i 2010, kao i Svetski kup 2004.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA