Zvezda predstavila nove dresove (FOTO)

Predsednik kluba Dragan Džajić podsetio da su crveno-beli sa opremom "Puma" u prošlosti ostvarivali najveće rezultate u istoriji i dodao da će biti zadovoljan ako klub sa Marakane bude bar upola tako uspešan u budućnosti

  • 4

Fudbalski klub Crvena zvezde juče je svečano promovisao nove dresove za predstojeću sezonu. Predsednik kluba Dragan Džajić i generalni direktor kompanije "Puma" za jugoistočnu Evropu Martin Boven potpisali su ugovor, nakon čega je i zvanično promovisan izgled novog dresa.

Prvi čovek kluba iz Ljutice Bogdana istakao je da je veoma zadovoljan ponovnom saradnjom sa nemačkim proizvođačem sportske opreme.

- Od 1978. do 1991. kada smo prvi put sarađivali sa "Pumom" ostvarili smo velike uspehe na sportskom planu. Šest puta smo bili prvaci države, osvojili tri Kupa, igrali finale Kupa UEFA i bili šampioni Evrope. U narednom periodu bio bih zadovoljan kada bismo bar upola trofeja uspeli da donesemo u naš muzej - rekao je Dragan Džajić.

Gospodin Martin Boven takođe se obratio prisutnima i izrazio očekivanja i nadu da će obnovljena saradnja dva velika brenda doneti uspeha u budućnosti.

- Osećam se kao da sam na sastanku sa devojkom u koju sam zaljubljen, a koju sam poslednji put video pre 30 godina. Verujem će obnovljena saradnja biti podjednako uspešna i dugovečna kao i ona koja je trajala 13 godina - kazao je Boven.

Po završetku svečane promocije usledio je koktel na terasi hotela "Metropol" kome su prisustvovali predstavnici "Pume", Crvene zvezde, brojni novinari i prijatelji kluba.

Prvu utakmicu u novoj opremi Crvena zvezda odigraće u subotu u Grenehmu na tradicionalnom turniru Uhren Kup protiv švajcarskog vicešampiona ekipe Grashopersa.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milan

    4. jul 2013 | 23:17

    Teget je extra...nek prica ko sta hoce

  • Tačna informacija

    4. jul 2013 | 22:10

    Boje nemaju nikakve veze koristice se crveno bela i bela ove ostale na malim kup utakmicama

  • bgd

    4. jul 2013 | 23:12

    Taj dres treba neko sa ponosom da nosi i da ga casno predstavlja ,a ne da se manekenisu - sramota !!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA