Rašović otpisao petoricu za turnir u Poljskoj

Za Partizan na predstojećem "Dejna kupu" neće igrati Branko Pauljević, Filip Knežević, Nikola Trujić, Stefan Šćepović i Duško Martinović

  • 0

Fudbalere Partizana očekuje turnir u poljskoj prestonici Varšavi, na kom neće igrati petorica igrača prema odluci trenera Vuka Rašovića.

Na turniru "Dejna kup", gde će osim crno-belih igrati domaćin Legija, Fluminense iz Rio de Žaneira i Austrija iz Beča, neće igrati Branko Pauljević, Filip Knežević, Nikola Trujić, Stefan Šćepović i Duško Martinović.

O tome da li je zadnji vezni Borca iz Čačka kandidat za ugovor sa prvakom Srbije pričaće se po povratku ekipe u Srbiju, četvorica igrača koji ne idu u Poljsku nisu i definitivno 'otpisani'.

Partizan će u petak u Poljskoj igrati sa domaćom Legijom. Z drugom polufinalu igraju Austrija i Fluminense. U subotu slede mečevi za treće i prvo mesto.

Rašović na put vodi narednih 25 igrača:

Golmani: Milan Lukač, Živko Živković, Nikola Petrović

Odbrana: Nikola Aksentijević, Marko Živković, Miloš Ostojić, Saša Ivković, Ivan Ivanov, Vojislav Stanković, Vladimir Volkov, Nemanja Petrović

Sredina terena: Saša Marković, Miloš Jojić, Darko Brašanac, Predrag Luka, Nikola Gulan, Filip Malbašić, Saša Ilić, Nikola Ninković, Andrija Živković, Danilo Pantić, Dejan Babić,

Napad: Marko Šćepović, Nemanja Kojić, Aleksandar Mitrović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA