Futsal: Ekonomac se revanširao Marbu

U derbiju srpske futsal lige Kragujevčani kod kuće pobedili beogradski tim sa 4:1 (1:1)

  • 0

Ekonomac – Marbo 4:1 (1:1)

(Rajčević 5, Kocić 22, 36, Da Kosta 37 – Pršić 9)

U duelu najljućih rivala u Prvenstvu Srbije u futsalu dvostruki uzastopni prvak Ekonomac iz Kragujevca savladao je beogradski Marbo, koji je u prethodne dve sezone bio drugi. Domaćin je u hali „Jezero” pobedio sa 4:1 (1:1).

Četri gola dali su srpski reprezentativci, učesnici nedavnog Osmog evropskog prvenstva u Zagrebu i Splitu, a jedan Brazilac Da Kosta.

Prvo poluvreme završeno je nerešeno. Ekonomac je poveo golom Rajčevića, a izjednačio je Pršić. U nastavku Kocić je postigao još dva gola za domaćina, a gosta je dokrajčio Da Kosta.

Ovo je bio meč 13. kola, odnosno prvog u drugom delu prvenstva u kojem igra 12 timova. Prethodno kolo je pomereno zbog Evropskog prvenstva, na kojem je Srbija izgubila u četvrtfinalu od Rusije sa 2:1. Ekonomac je reprezentaciji dao šest igrača, a Marbo pet.

Sada Kragujevčani, koji su u vođstvu, imaju tri boda prednosti u odnosu na Marbo, koji je drugoplasirani. U prvom delu šampionata beogradski tim savladao je Ekonomac u Šumicama sa 5:3, a jedini prethodni poraz pretrpeo je u prvom kolu od Kolubare na svom terenu.

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA