DA LI DA SE SMEJEMO ILI PLAČEMO? Nemanja Matić najbolji igrač portugalskog prvenstva! (FOTO) (VIDEO)

Srpski internacionalac dobio pehar za najboljeg igrača posle sezone u kojoj je bio najvažniji šraf u igri Benfike

  • 5

I bez pokušaja da, po stoti put, objasnimo razloge neigranja Nemanje Matića za fudbalsku reprezentaciju Srbije, još jednom moramo da se zapitamo kuda ide srpski fudbal kada najbolji fudbaler portugalske lige ne dolazi ni na pripreme nacionalnog tima koji predvodi Siniša Mihajlović.

Da, dobro ste pročitali, Nemanja Matić je od četvrtka uveče zvanično najbolji igrač portugalske sezone koju je obeležio u dresu Benfike, sa kojom je bio tragični vicešampion zemlje, finalista Lige Evrope i nacionalnog kupa.

Na svečanosti u Lisabonu je dobio laskavo priznanje, možda i poslednje u portugalskom fudbalu, s obzirom na to da se već neko vreme spekuliše o njegovom transferu u Real, Mančester i Milan.

Ovo priznanje dobija na značaju kada se uzme u obzir kakve fudbalske igračine nastupaju u sve popularnijoj "Sagres" ligi.

Iza Matića, ponosnog Srbina, ostala su imena Mutinja, Džeksona Martineza, Džejmsa Rodrigeza iz šampionskog Porta, kao i kolega Oskar Kardozo.

(Telegraf)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA