ADRIJANA KAREMBE: Moj razvod sa Kristijanom bio je kao smrt!

Prelepa Slovakinja, poznati model i povremeno glumica, otkrila je za medije koliko joj je teško pao rastanak sa francuskim fudbalerom

  • 4

Adrijana Karembe (41), poznati model, glimica i bivša supruga Kristijana Karembea, nekadašnjeg reprezentativca Francuske i igrača nekoliko klubova, između ostalih i Reala, otkrila je da joj je veoma teško pao razvod.

- Kristijan je bio ljubav mog života. Teško je pričati o tome. Naš razvod je zvaničan, to je obavljeno pre nekoliko nedelja. Razdvajanje je bilo zemljotres za mene. Kao mala smrt. Celo moje biće protreseno je od vrha do dna - otkrila je Adrijana za Pari mač.

- Dugo me je proganjao neuspeh mog braka, ali zastoji ne treba da budu kraj. Treba uraditi nešto sa sobom, nismo u novom životu, on se samo nastavlja - ocenila je ona.

Adrijana je upoznala Kristijana 1998. na jednom avionskom letu, a za njega je to bila neponovljiva godina. Osvojio je Ligu šampiona sa Realom, svetsko prvenstvo sa reprezentacijom Francuske, da bi se u decembru venčao s Adrijanom.

Slovakinja je pronašla novu ljubav, to je jermenski biznismen Andre Ohanijan, koji živi u Maroku.

- Nikad nisam bila tako blizu ideji da rodim dete. Kada sam bila udata za Kristijana, imala sam tako puno ljubavi za njega da nisam znala da li to mogu da delim sa nekim. Bila sam kao u mehuru. Mislim da je vreme za dete sad ili nikad, posle će biti kasno - rezonuje Adrijana.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA