Vojvodina sledeće sezone igra ABA ligu!

Iako se do poslednjeg trenutka ništa nije znalo Novosađani su uspeli da uplate prvu ratu za regionalnu ligu u iznosu od 30.000 evra

  • 1

Košarkaški klub Vojvodina igraće sledeće sezoni u ABA ligi, iako je mesto ''visilo'' sve do poslednjeg dana.

Posle završetka Agroživ košarkaške lige Srbije je postojala nedoumica vezana za novosadski tim, ali sada je sve razjašnjeno. Novosađani moraju da plate ukupno 150.000 evra za nastup u regionalnom takmičenju.

Klub je u petak platio prvu ratu za učešće u ligi, pošto kao četvrtoplasirana ekipa iz Srbije plaća svoje mesto u takmičenju.

Direktor Vojvodine Aleksandar Grmuša rekao je tokom dana da će klub imati finansije da podmiri obaveze koje imaju prema ABA ligi.

- Ubeđeni smo da će i gradska Vlada pomoći i mi smo spremni za svaki vid saradnje sa svima. Očekujemo i veće interesovanje sponzora, jer igraćemo s mnogim poznatim ekipama iz okruženja. Verujem da će privrednici naći svoju računicu u svemu, jer je dijapazon za reklamiranje zaista širok - izjavio je za Dnevnik Grmuša koji bi u narednih nekoliko dana trebalo da se sastane sa Romanom Liscem kako bu ugovorili dinamiku isplate ostalog novca.

Vojvodina je svoje mečeve u domaćem šampionatu prošle sezone igrala u hali "Slana bara", ali će sledeće najverovatnije igrati u dvorani "Spens".

Srbiju bi u ABA ligi naredne sezone trebalo da predstavljaju evroligaši Partizan i Crvena zvezda, odnosno Mega Vizura i Vojvodina.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dachakg

    5. jul 2013 | 19:31

    Nista jos nije razjasnjeno,tek treba Roman Lisac da odluci,da li ce im dozvoliti da placaju na rate,posto je dogovor bio da se uplati celokupan iznos do 05.07.,a sto je,recimo,Siroki i uplatio!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA