ĐOKOVIĆ: Ponosan sam što sam pobednik!

Prvi reket sveta nije krio oduševljenje posle pobede u najdužem polufinalu u istoriji Vimbldona

  • 1

Srpski teniser Novak Đoković uspeo je, posle dosta muke, da savlada Argentinca Huana Martina del Potra u polufinalu Vimbldona rezultatom 3:2 u setovima.

Pobeda u pet "dosadnih" setova nad Huanom Martinom del Potrom ostavila je traga na Novaku. Vidno iscrpljen, ali nasmejan što će posle dve godine ponovo biti u prilici da osvoji trofej na Vimbldonu, Novak Đoković se pojavio pred kamerama na Centralnom terenu.

- Ovo je bio jedan od najboljih mečeva u istoriji Vimbldona. Del Potro je bio veoma blizu pobede. Zbog toga je veliki šampion. Kada god je bio u teškoj situaciji, on je izronio. Što se tiče moje igre, morao sam da budem mnogo agresivniji.

- Kada sam izgubio četvrti set, bio sam razočaran jer sam imao par prilika za pobedu. Međutim, bio sam spreman da odigram peti - rekao je Đoković, koji se osvrnuo i na to što je duel između njega i Del Potra najduže polufinale u istoriji Vimbldona:

- Ovo je svakako jedan od najboljih mečeva koji sam igrao u istoriji. Ponosan sam što sam pobednik ovako velikog duela.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA