Sudija ranije odsvirao kraj meča zbog nestanka struje (VIDEO)

Tokom duela između Žalgirisa i Sent Patriksa u okviru kvalifikacija za Ligu Evrope reflektori su naprasno prestali da rade u nadoknadi vremena, što je sudiju primoralo da ranije odsvira kraj

  • 0

Nije samo Beograd poznat po tome da tokom meča zna da nestane struje s obzirom da se slična situacija dogodila i u Litvaniji.

Mečevima SR Jugoslavija - Hrvatska, kada su se tokom drugog poluvremena ugasila svetla ''Marakane'', i duelu Partizana i Arsenala koji je kasnio zbog kvara na reflektorima pridružio se i susret između Žalgirisa i Sen Patriksa u okviru kvalifikacija za Ligu Evrope.

Naime, u nadoknadi meča koji je završen bez pobednika (2:2) sudija je morao da osvira kraj skoro minut ranije zbog činjenice da su se reflektori stadiona u Viljnusu ugasili ranije nego što je planirano.

Posle petnaestak sekundi čekanja da se vidi da li će svetla biti upaljena, utakmica je, ipak, završena u totalnom mraku. Ova situacija nalazi se na 6.27 sekundi video-snimka.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA