DEBAKL INTERA: Bolonja ih demolirala na Meaci sa 3:0! (VIDEO)

Veteran di Vajo, sa dva gola u roku od 60 sekundi, najavio peti poraz Intera u poslednjih šest mečeva, Napoli silan u Firenci

  • 0

Interovim brukanjima se ne nazire kraj! Posle prošlonedeljnog šokantnog poraza na Đuzepe Meaci od Novare, "neroazuri" su večeras napravili još veću katstrofu. Na njihovom terenu ih je pregazila Bolonja sa 3:0 u susretu 24 kola Serije A!?

Inter se nalazi u najcrnjoj seriji rezultata u poslednjih 50 godina. Na poslednjih šest mečeva doživeli su čak pet poraza i izvukli samo jedan remi. Od tih šest mečeva čak na pet nisu postigli ni gol, a primili su ih 10. Jedino kada su ostali neporaženi je bio remi sa Palermom (4:4). Večeras im je glave došao, neuništivi veteran Marko di Vajo. U roku od samo 60 sekundi sredinom prvog poluvremena je dva puta zatresao mrežu Intera i najavio senzacionalan rezultat. Kod prvog gola je majstorski prevario Nagatomo, a kod drugog lukavo iskoristio grešku Ranokije. Tačku na sudbinu "neroazura", a verovatno i trenera Klaudija Ranijerija ne njihovoj klupi je stavio Robert Akvafreska golom u 84. minutu za neverovatnih: Inter - Bolonja 0:3! Dejan Stanković nije bio u planovima Ranijerija za ovaj meč i verovatno ne žali zbog toga...

Identičnim rezultatom slavili su i gosti iz Napulja u Firenci. Napoli je, zahvaljujući dvostrukom strelcu Edinsonu Kavaniju, poveo sa 2:0 na "Artemio Frankiju", a u poslednjim trenucima meča i "Počo" Laveci upisao se u strelce za najubedljiviji gostujući trijumf Napolitanaca u sezoni (identičnim rezultatom su pobedili i Inter na "Meaci"). Nastasić je odigrao ceo meč za "Violu", dok je Ljajić sa klupe gledao fijasko svog tima.

Oba meča su odigrana u neuobičajenom terminu za Seriju A, u petak, zbog obaveza Intera i Napolija u Ligi šampiona naredne nedelje.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA