RAŠOVIĆ: Dva gola primljena glavom su nedopustiva

Posle poraza od Legije na "Dejna Kupu", trener fudbalera Partizana najavio je potpuno drugačiji sastav ekipe za utakmicu sa Austrijom

  • 0

Posle poraza od Legije na "Dejna Kupu" u Varšavi, trener Partizana Vuk Rašović najavio je da će poptpuno promeniti sastav tima koji će istrčati na teren u nedelju u borbi za treće mesto protiv Austrije.

- Takmičarska utakmica u predivnom ambijentu. Nismo iskoristili dosta šansi, a primili smo dva gola glavom, što ne bi smelo da nam se dešava. Protiv Austrije, takođe učesnika kvalifikacija za Ligu šampiona, igraće kompletno drugi tim.

Marko Šćepović je golom ublažio Partizanov poraz od Legije:

- Od mog gola je bitnije što smo se izmerili sa jakim protivnikom, koji nas možda čeka u daljem toku kvalifikacija. Poslednjih 20 minuta je model kako treba da igramo. Pokušaćemo da slavljem protiv Austrije okončamo turnir.

Partizan je protiv Legije nastupi u sledećem sastavu: Lukač, Aksentijević, Volkov, Ivanov, Ostojić, Luka, Kojić, Ninković, Marković, Ilić, Jojić.

(Telegraf.rs / "Žurnal!")

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA