NAĐ: Raul Bravo nuđen i Partizanu!

Sportski direktor "crno-belih" otkrio da je španski veteran, pominjan kao moguće pojačanje Crvene zvezde, ponuđen i večitom rivalu, ali da je bio preskup

  • 2

Španski defanzivac Raul Bravo (32) nekadašnji fudbaler Reala, Olimpijakosa i još nekoliko klubova pominjan je kao moguće pojačanje Crvene zvezde, a Albert Nađ, sportski direktor Partizana otkrio je da je iskusni fudbaler nuđen i "crno-belima".

- Nudili su nam Raula Brava, imao sam konkretnu ponudu za njega na stolu, ali kada sam video cifru koju traži, priča je iste sekunde bila završena. Pri tom je veliko pitanje u kakvoj je formi pošto je već neko vreme daleko od glavne scene - izjavio je Nađ.

Raul Bravo je trenutno na probi u Legiji iz Varšave i nastupio je u drugom poluvremenu protiv Partizana na turniru Dejna kup u utakmici koju je poljski klub dobio 2:1.

Karijera španskog fudbalera već dugo ide silaznom linijom, istina nikad nije ni bio veliki igrač. Posle odlaska iz Reala četiri godine proveo je u Olimpijakosu, za koji je odigrao 57 prvenstvenih mečeva, a bio je poslat i na pozajmicu u Numansiju. Usledile su slabe sezone u Rajo Valjekanu i Beršotu, pa nije čudo da je trenutno bez angažmana.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA