Vojvodina dovodi golmana Čelsija!?

Iako imaju tri čuvara mreže Novosađani žele da dovedu Hrvata Mateja Delača golmana pod ugovorom sa bivšim prvakom Evrope koji ga stalno šalje na pozajmice

  • 1

Mada imaju čak tri golmana, Marka Kordića, Srđana Žakulića i odnedavno Zorana Popovića, Novosađani nisu zadovoljni kako su rešili pitanje čuvara mreže.

Zato se ovih dana pominje mogućnost da Vojvodina angažuje kao pozajmljenog igrača Mateja Delača (20), hrvatskog golmana koji je pod ugovorom sa slavnim Čelsijem, a kojeg klub savke sezone šalje na pozajmice. Delač je tako bio u Viteseu, Dinamu iz Čeških Budejovica, portugalskoj Vitoriji i Interu iz Zaprešića.

Delač je rođen 1992. u Bosni i Hercegovini, a branio je u mlađim reprezentativnim kategorijama Hrvatske. Svojevremeno, 2009. u kvalifikacijama za SP, postao je najmlađi igrač koji je dobio poziv selektora u reprezentaciji "vatrenih". Naravno, bio je tek treći golman, iza Vedrana Runje i Danijela Subašića.

(Telegraf.rs / Izvor: Sportski žurnal)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Burduš

    7. jul 2013 | 10:46

    Mozete li malo pogledati golmane u nekom nizem rangu u nekom fudbalskom timu u srbiji sigurno postoji jako talentovanih i boljih golmana od ovog, sto se mora puniti kasa celsija..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA