BRAĆA: Delije prave grafite u čast navijača Spartaka!

Navijači Crvene zvezde su svoju ljubav prema bratskim klubovima, Olimpijakosu iz Atine i Spartaku iz Moskve, ovekovečili novim grafitom u Beogradu

  • 5

Bratstvo tri navijačke grupe, pristalica Crvene zvezde, Olimpijakosa i moskovskog Spartaka, dobilo je novo poglavlje.

Navijači beogradskih crveno-belih su otišli korak dalje nakon čestih skandiranja bratskim klubovima i vijorenjem zastava njihovih navijačkih grupa.

U Beogradu je osvanuo grafit na ruskom "100% braća!", koji su iscrtale Delije, što su članovi Spartakove navijačke porodice "Fratrija" sa oduševljenjem primili, objavivši informaciju o tome i na svom Tviter profilu.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • bobolino

    7. jul 2013 | 13:37

    "Lazni prijatelji" ? Sta si time hteo da kazes..opet prvo visis na nasim vestima, posto za tvoj mali klub ih nema. Drugo ovo jedino I pravo bratstvo, a ne "ona" vasa bratstva sa kalasturama iz predgradja Soluna I one jadne Zabare koje ste prebili na svom malom stadionu, jel to bratstvo ? Dakle sa vama stvarno "uvek komedija" !! Delije&Gate7&Fratria..! Zauvek prava braca ! Dve boje, jedna vera !!

  • Perikle

    7. jul 2013 | 14:06

    Tako je Bobolino! Ovima sto dolaze da komentarisu nase vesti treba zabraniti da uopste citaju o Delijama i Zvezdi.Komplekasi neka se bave svojim malim klubom i mizernom navijackom grupom.

  • Pendula

    7. jul 2013 | 14:08

    Ja koliko znam fratria i gate7 nisu bas u bratskim odnosima....nego su delije i sa jednima i drugima braca....za nas se sve zna i kada smo sa kim postali braca....od nijednog grobara nusam cuo kako je to paok postao brat partozanu!? Delije imaju datum osnivanja, partizsn ne godinu je stavio 1970 bez veze

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA