Preokret Bečlija, Partizan poslednji u Varšavi! (FOTO)

Posle poraza od Legije sa 2:1, fudbaleri Partizana su istim rezultatom okončali i borbu sa bečkom Austrijom za treće mesto na turniru u Varšavi

  • 3

Fudbaleri Partizana zauzeli su poslednje, četvrto mesto na turniru "Dejna kup" u Varšavi, izgubivši posle preokreta od Austrije sa 2:1 (0:0).

Nakon polufinalnog poraza od Legije u polufinalu istim rezultatom, kada je crno-belima asistencijama presudio njihov bivši igrač Miroslav Radović, ekipa trenera Vuka Rašovića je uspela da povede i čuva vođstvo do finiša, ali je u poslednjih 11 minuta ipak dozvolila rivalu da dođe do trijumfa i treće pozicije.

Uvodnih pola sata meča proteklo je u Partizanovoj inicijativi, mada su polušanse Šćepovića i Gulana ostale u senci opasih kontri rivala iz Austrije, koje je otklanjao golman Živković.

Prava borba se rasplasmala u drugom poluvremenu, u kome je posle kolosalne prilike Mitrovića, Partizan uspeo da povede. Igrao se 64. minut kada je Babić proigrao Marka Šćepovića, a on posle duplog pasa sa Mitrovićem levom nogao uspeo da matira golmana ekipe čiji je trener Nenad Bjelica.

Ipak, 11 minuta pre kraja penal za Austriju doneo je ekipi iz Beča izjednačenje, jer je Grunvald precizno izveo jedanaesterac. Bio je to samo početak agonije srpskog prvaka, koji je preko Andrije Živkovića u 88. minutu propustio priliku da trijumfuje.

U prvom minutu sudijske nadoknade vremena korner za Austriju doneo joj je pobedu, jer je odbrana Partizana potpuno zaboravila na Hosinera, koji je sam kod dalje stative imao lak zadatak da loptu smesti u nebranjeni deo mreže.

Partizan je zaigrao u sastavu Živko Živković (od 46. Petrović), Marko Živković, Nemanja Petrović, Ivković, Stanković (od 83. Ostojić), Gulan, Brašanac, Babić, Malbašić (od 46. Andrija Živković), Šćepović, Mitrović (od 67. Ninković).

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • GoranM

    7. jul 2013 | 15:16

    Bolje da se zove fk zivkovici a ne partizan...

  • Partizan MTS Igokea se gasi

    7. jul 2013 | 16:59

    Komedija od tima, ove godine ce biti dovoljno za opstanak, ali mozda i za gornji deo tabele. Najdaju se jer su se setili kako su osvajali pod znakom navodina titule

  • Petar

    7. jul 2013 | 20:11

    Svake sezone ista prica! Pudlice prete i prete...a na kraju..zna se! PARTIZAN SAMPION!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA