Srpski juniori pred finale sa Amerima navijaju za Noleta, Navratilova neopredeljena

Brojni sportisti odlučili su da uživo prate finale Vimbldona između Novaka Đokovića i Endija Marija, a srpski juniori su na taj način odradili svoju pripremu pred U-19 finale Svetskog prvenstva u košarci

  • 0

Vimbldonsko finale između Novaka Đokovića i Endija Marija privuklo je pažnju mnogih, a i neki sportisti koji se ne bave tenisom, baš kao i velikani "belog sporta", sa nestrpljenjem su iščekivali ko će podići pehar.

Pet sati pre nastupa u praškom finalu Svetskog prvenstva za košarkaše do 19 godina starosti, u kome će se sastati sa neporaženim Amerikancima, srpski juniori bodre Novaka uz TV prenos.

Luka Anđušić je na Tviteru poželeo Đokoviću da osvoji sedmu Gren slem titulu u karijeri, nakon što je već jednom podizao pehar na Vimbldonu, četiri puta na Australijan openu, a jednom na US openu.

Sa druge strane, Martina Navratilova nije htela da se javno izjašnjava za koga je navijala u finalu. Devetostruka osvajačica Vimbldona poželela je na Tviteru sreću obojici pretendenata na tron, uverena da će finale biti istinski spektakl u kome će pobeda na kraju priprasti "stvarno najboljem".

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA