Lovernj navija za "orliće" protiv Amerikanaca! (VIDEO)

Uoči finala između Srbije i SAD na juniorskom prvenstvu sveta u košarci, Partizanov centar bodri "orliće" video-zapisima pobede naših košarkaša nad Amerikancima u Indijanapolisu 2002.

  • 0

Centar Partizana Žofri Lovernj uopšte nema dilemu za koga će navijati u finalu U-19 prvenstva sveta u košarci, u kome se od 20 časova i 15 minuta u pragu sastaju juniorske reprezentacije Srbije i Sjedinjenih Američkih Država.

Dva Lovernjova saigrača iz ekipe srpskog šampiona nastupaju za "orliće" na šampionatu planete, centar Nikola Milutinov i nisko krilo Mihajlo Andrić, a upravo se Andriću putem Tvitera obratio francuski reprezentativac i to porukom podrške.

Partizanov centar nije uopšte trošio reči pred veliko finale, već je samo mladom saigraču poslao poruku sa linkom ka video zapisu iz Indijanapolisa, sa meča u kome je na Svetskom prvenstvu za seniore naša reprezentacija 2002. godine pobedila Amerikance i nedugo zatim postala šampion.

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA