Luković ponovo na meti Zvezde kojoj nude i Brambla iz Sanderlenda!

Nekadašnji štoper ''crveno - belih'' trebalo bi, uz pomoć Gasproma, ponovo da se vrati na ''Marakanu'' koja bi mogla da bude i nova destinacija engleskog internacionalca

  • 5

Nekadašnji reprezentativac Srbije i defanzivac Zenita Aleksandar Luković ponovo se nalazi u žiži interesovanja Crvene zvezde koja želi da stvori čvrst bedem ispred gola koji čuva Boban Bajković.

Luković, inače bivši igrač ''crveno - belih'', ne nalazi se u planovima Lućana Spaletija za narednu sezonu, a Zvezda želi da iskoristi tu činjenicu kako bi centralnog defanzivca koji može da odgovori i zadacima kraj leve aut linije dovela na pozajmicu.

''Crveno - beli'' bi pomoć imali i u vidu ruske kompanije Gasprom koja bi verovatno na sebe preuzela većinu finansijske otplate. Međutim, pitanje je da li bi Luković želeo da se vrati u srpski fudbal s obzirom na ponude Toma.

S druge strane dolazak Stivena Tika je sasvim izvestan, a pored Francuza Zvezdi je nuđen i engleski internacionalac Tijus Brambl koji je tokom karijere nastupao za mnoge premijerligaške klubove od kojih je poslednji Sanderlend.

Zanimljivo, i Tiko kao i Brambl nisu vezani ugovorima za druge klubove što bi značilo da bi na ''Marakanu'' stigli bez obeštećenja.

(Telegraf.rs/Sportski žurnal/Sport)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Тетра Хидро Канабинол

    8. jul 2013 | 00:59

    Ау само кад би ово било истина.Довољно је да просечан играч игра у тако јакој лиги, она ће од њега направити врхунског фудбалера..

  • micko

    8. jul 2013 | 10:43

    ovo bi stvarno bila jaka ekipa sa tikitom i bramblom a jos ako bog da i lukovic,mladi igraci u zvezdi moraj da zasluze epitet prvotimca,realno marinkovic lazic i krneta jos nisu spremni za velikih utakmica ovo ce dobro doc

  • Konan

    8. jul 2013 | 10:08

    Pa majkumu sto Gasprom ne pomogne oko dugova i svog ludila Zvezdinog.Juce sam procitao da je jedan od naj boljih mladih štopera otisao u Bragu iz zvezde a dovodi se covek koji je i skuplji i stariji i možda bolji sada .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA