"Kralj Oto" preuzima Hertu

Rekorder po broju mečeva u Bundesligi postigao dogovor sa čelnicima berlinskog kluba

  • 0

Herta je na pragu da dobije veliko trenersko pojačanje. Klub iz Berlina postigao je usmeni dogovor sa legenadrnim Otom Rehagelom i ostaje samo da se dogovor prenese i na papir i da "Kralj Oto" počne da sređuje haos koji vlada u taboru kluba iz prestonice.

Pre desetak dana Herta je otpustila Mihaela Skibea, a brigu o klubu je preuzeo trener mladog tima Rene Tretčok. Navijači su pobesneli posle slabih rezultata kluba, a Skibe je bio drugi smenjeni trener Herte u roku od 56 dana, pošto je toliko trajao njegov mandat od kada je nasledio Markusa Babela. Ceo taj fijasko sa smenjenim trenerima i plaćanjem otpremnina se stavlja na dušu sportskom direktoru Mihaelu Precu, koji je bio pod veliki pritiskom, pa je očigledno da se sada odlučio za veliko trenersko ime kako bi skinuo teret sa sopstvenih leđa.

Dovođenje trenera kao što je Reahagel svakako bi moglo da trgne ekipu iz letargije. Reč je o čoveku koji je sa 820 utakmica na klupama bundesligaša, rekorder lige. Bez posla je od pretprošle godine kada je napustio reprezentaciju Grčke koju je je vodio devet godina i sa kojom je napravio senzaciju 2004. godine osvojiviši Evropsko prvenstvo.

Poslednji put u klubu, Reahgel je radio pre 12 godina u Kajzerslauternu.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA