VOJVODINA GRMI NA ABA: Igraćemo mi!

- Idemo u Zagreb i nećemo odustati od igranja u regionalnom takmičenju. Mi smo to izborili na sportskom terenu. Sve te kuhinje da Radnički igra... Neka im je na čast. Ocrnili su Vojvodinu da nema novca, a kod nas je mnogo bolja situacija nego u Radničkom

  • 2

I pored usmenog dogovora za koji Aleksandar Grmuša, prvi operativac Vojvodine, tvrdi da su imali sa čelnicima ABA lige Vojvodina je sada "isključena" iz regionalne lige. Pozivnica koja je data Kragujevčanima otvorila je "Pandorinu kutiju", a prvi čovek Novosađana, ljut i rezigniran sugeriše da će ići u Zagreb, na sastanak Borda lige i da će Vojvodina igrati sledeće sezone.

- Imali smo usmeni dogovor sa direktorom ABA lige Romanom Liscem da ćemo učiniti sve što možemo da platimo... Postoje klubovi koji dve godine duguju - kao što su Zadar i Cibona i koji su regularno na listi učenika - rekao je Grmuša i dodao:

- Idemo u Zagreb i nećemo odustati od igranja u regionalnom takmičenju. Mi smo to izborili na sportskom terenu. Sve te kuhinje da Radnički igra... Neka im je na čast. Ocrnili su Vojvodinu da nema novca, a kod nas je mnogo bolja situacija nego u Radničkom. Očigledno je da gospoda iz ABA lige imaju neki dogovor sa Kragujevčanima.

On je naveo da nemaju svi kubovi u ABA ligi isti tretman.

- Nemaju iste aršine prema Vojvodini i klubovima koji godinama duguju pare. Ni Široki nije ispoštovao odluku da mora da plati kotizaciju za učešće do 5. jula, nego su to učinili tek danas. U čemu je razlika? Nemamo isti tretman - kazao je predsednik Vojvodine.

- Nećemo dozvoliti interesnim grupama da nas izbace - zaključio je Grmuša.

ABA liga saopštila je da je Skupština te lige 20. juna jednoglasno odlučila da Vojvodina i Široki do 5. jula uplate ceo iznos za dobijanje "vajld karda" od 150.000 evra.

Široki je to učinio, a Vojvodina nije, zbog čega je specijalna pozivnica ponuđena Radničkom iz Kragujevca, koji je takmičenje u domaćem šampionatu završio odmah iza Vojvodine. Radnički ima rok do utorka u ponoć da uplati novac.

(Telegraf/Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • radule

    8. jul 2013 | 17:54

    Ima se moze se dok se u EU ( Zagreb ) ide :)

  • Rale

    9. jul 2013 | 13:12

    Pa šta čekate, limun ? Zašto niste uplatili kotizaciju u predviđenom roku, šta sada hoćete, ili uplatite i igrajte, ili se sklonite, šta tu filozofirate, a ne uoplaćujete kotizaciju, ako nemate pare recite odmah i pustite druge da igraju !??

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA