MIHA: Matić se ni Karadžiću nije javio!

Selektor Srbije opovrgao je reči veziste Benfike da je tražio da ne igra samo jedan meč u reprezentaciji, dodajući da bi za tako nešto imao razumevanja

  • 8

Selektor fudbalera Srbije Siniša Mihajlović osvrnuo se na uvek aktuelni "slučaj Nemanja Matić", rekavši da nije tačno da je vezista tražio pauzu od jednog meča u reprezentaciji da bi izborio mesto u Benfiki.

Mihajlović ističe da mu i dalje nije jasno zašto se Matić ne dohvati telefona i kaže da želi da igra za nacionalni tim.

- Ne znam zašto mu je to toliko teško, ali izgleda da je danas u Srbiji malo poremećen sistem vrednosti. Nekad je bila čast da se igra za reprezentaciju, a danas izgleda da nije tako. Inače, Matić je nedavno izrekao i jednu neistinu, a to je da je tražio pauzu od samo jednog meča, kako bi se izborio za mesto u timu Benfike. To nije tačno, a da je tako zaista bilo, naravno da bih imao razumevanja - izjavio je Mihajlović.

- Takođe, zvali su ga moji saradnici, nije se javljao, zvao ga je čak i predsednik FSS Tomislav Karadžić, ali ni njemu nije odgovorio na poziv. I sve ovo što sam rekao je istina, a mediji mogu i dalje da manipulišu - rekao je Mihajlović.

Za drugi, slučaj "Adem Ljajić", selektor Srbije ne smatra da je odgovoran.

- Šveđani su pravili problem Ibrahimoviću, Englezi Runiju kad nije pevao. Neka bude i da jesam kriv, ali kod nas je sve naopako postavljeno. Pa, kako će nas u svetu poštovati ako sami sebe ne poštujemo? - završio je pitanje Siniša Mihajlović.

(Telegraf.rs/Novosti/Sport)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eki

    9. jul 2013 | 01:20

    Sinisa idi sto pre molimte ili spusti nos dole svi su krivi samo si ti cist

  • Perikle

    9. jul 2013 | 08:27

    Cuti vise glupane jedan

  • boban

    9. jul 2013 | 09:25

    Pljuvacete me i lupati minuse ali meni se svidja kako igra nasa repka,podmladjena i brza,jednom recju moderna i samo je pitanje vremena kada ce poceti da pobedjuje! Podmladjivanje kompletne reprezentacije je hrabrost,ali mudar potez jer morali smo nesto menjati. Jedino mi se ne svidja izostanak Matica i Ljaica zasta krivim prvo selektora ( kao starijeg,iskusnijeg,pedagoga),ali nista manje i igrace jer reprezentacija Srbija i igranje u njoj mora biti iznad svega,a ne lecenje od kompleksa! Ps.Miho,svim silama,upornoscu koja te je krasila i kao igraca vrati Matica i Ljaica u reprezentaciju zbog nas,navijaca,naroda zeljnog dobrog fudbala i radovanja,stim da se ujedno i slazem stobom po pitanju Ljaica ali to mozes srediti sa njegovim stricem koji kao ministar ljubi srpsku zastavu i peva himnu!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA