Falkao ne želi u Srbiju, "orlovi" moraju u Barselonu!

Kolumbijska reprezentacija odbila je da doputuje u Beograd jer želi da protiv nacionalne selekcije Srbije igra na stadionu na kome će i ona imati podršku

  • 1

Ništa od spektakla u Srbiji! Dogovoreni meč između fudbalskih reprezentacija naše zemlje i trećeplasirane sa FIFA rang-liste Kolumbije neće se igrati pred ovdašnjim ljubiteljima fudbala, već u Barseloni.

Želja čelnika našeg fudbala da pred utakmicu sa Hrvatskom u okviru kvalifikacija za Svetsko prvenstvo "orlovi" imaju jaku proveru - obistiniće se, ali ne kako je prvobitno planirano.

Umesto da 14. avgusta ugoste ekipu u kojoj je jedan od najboljih napadača današnjice Radamel Falkao, naši reprezentativci će morati u Španiju, kako bi tamo odmerili snagu sa Kolumbijcima.

- Hteli smo da napravimo spektakl na našem stadionu, ali Kolumbijci ne žele da dođu u Srbiju. Razlog je što žele podršku sa tribina. U Beogradu ili Novom Sadu je ne bi imali, a dobiće je u Španiji, tačnije u Barseloni. Utakmica bi trebalo da se odigra na stadionu Espanjola. Oni očekuju pun stadion a mi, naravno, nemamo ništa protiv. Meni je važno da imamo što jaču proveru, a Kolumbija sa svim zvezdama, svakako, jeste reprezentacija koja zaslužuje maksimalno poštovanje - rekao je za Sport selektor fudbalske reprezentacije Srbije Siniša Mihajlović, čija ekipa će 6. septembra protiv Hrvatske i definitivno igrati na beogradskoj "Marakani".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA