Čuveni NFL trener bežao pred bikovima u Pamploni! (VIDEO)

Posle nekoliko neverovatnih poteza vezanih za sam NFL, u kome je trener ekipe Džetsa, kontroverzni trener Reks Rajan prevazišao je sam sebe

  • 0

Reks Rajan je jedan od najneobičnijih trenera na svetu, a to što je na čelu NFL ekipe njujorških Džetsa nije mu smetalo da u Pamploni učestvuje u čuvenoj jurnjavi sa bikovima po gradskim ulicama.

Rajan je tokom svoje bogate karijere imao neverovatne izlete iz uštogljenog ponašanja, karakterističnog za ličnosti iz sveta sporta, ali posle ovoga što je uradio u Španiji njegovo tetoviranje omiljenog kvoterbeka ili sahrana lopte posle jednog od bolnih poraza, deluju kao dečja igra.

Strateg Njujork Džetsa se tokom odmora obreo u Evropi, a predah od obaveza u NFL-u iskoristio je i da skokne do Pamplone. Tamo je u tradicionalnoj trci ulicama, na koje se puste i bikovi, zajedno sa hiljadama meštana i turista iz čitavog sveta, okušao sreću.

Ove godine, srećom, nije bilo tragičnih posledica u jurnjavi bikova ulicama Pamplone, a Reks Rajan se nije našao među šestoricom povređenih jer je na vreme skočio na jednu od ograda.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA