Stojković se vraća na gol Partizana!

Vladimir Stojković još uvek nije napustio fudbalski klub Partizan, iako se činilo da je njegov tranfser "gotova stvar", pa će se priključiti pripremama crno-belih

  • 7

Letošnje pojačanje Partizana, doskorašnji golman OFK Beograda a Milan Lukač više nema otvoren put za mesto startera u ekipi crno-belih, jer se u tim šampiona Srbije vraća Vladimir Stojković.

Stojković je bio na korak od angažmana u Turskoj, ali je i dalje ugovorom vezan za Partizan, čijim pripremama će se priključiti ove nedelje.

- U četvrtak će se Stojković priključiti radu sa ekipom. On ima ugovor, ali i dozvolu za odlazak u inostranstvo - rekao je za Sportski žurnal Albert Nađ, koji je ovog leta promovisan u sportskog direktora kluba iz Humske.

Fudbaleri Partizana priveli su kraju najvažniji deo priprema za novu sezonu, a o tome kako je šampion igrao, koga je doveo a koga se odrekao, možete više pročitati u osvrtu Telegrafa na crno-belo leto.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA