Vujošević i Čović na sastanku kod Đilasa, Grad rešava probleme "večitih"!

Nebojša Čović i Duško Vujošević bili su među učesnicima sa gradonačelnikom Beograda koji je okupio čelnike "večitih" kako bi se našlo rešenje za finansijske probleme dva najpopularnija kluba

  • 4

Grad Beograd će u naredna dva meseca jednokratno pomoći sportskim društvima Crvena zvezda i Partizan, kako bi donekle rešili nezavidnu situaciju u kojoj se nalaze mnogi njihovi klubovi, saopšteno je iz kabineta gradonačelnika Dragana Ðilasa nakon sastanka sa čelnim ljudima "crveno-belih" i "crno-belih".

Inicijativu za pomoć "večitima" pokrenuo je gradonačelnik Ðilas, koji je u Starom dvoru razgovarao sa predsednikom Skupštine SD Crvena zvezda Petrom Škundrićem, članom Upravnog odbora Nebojšom Čovićem i generalnim sekretarom Ivanom Todorovom, odnosno sa predsednikom Skupštine SD Partizan Duškom Vujoševićem i generalnim sekretarom Milanom Obućinom.

Dogovoreno je da se radi na institucijalnom finansiranju dva najveća sportska društva kroz gradski budžet počev od 2014. godine, kao i da se formira radno telo koje će se baviti rešavanjem problema urbanističkih kompleksa fudbalskih klubova Crvena zvezda i Partizan.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lane

    9. jul 2013 | 13:44

    Ima li neko pojma o protokolu I rangiranju zvanica - ako su pozvani predsednici skupština dva sportska društva, Škundrić I Vujošević, I npr. dva sekretara, onda nije jasno šta tu traži Čović ili ovde stvarno bez njega ništa ne može da prođe?!

  • шумадинац

    9. jul 2013 | 13:46

    Дост бре ,докле више наше паре да дајемо тим лоповским удружењима.Ако нису способни да раде као и све остале фирме угасите их.То је решење јер нећете да их продате ,да би могли да крадете паре кроз ова удружења

  • Lopta

    9. jul 2013 | 16:48

    A sta tebe bole paja sta ce tu covic ?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA