Širak rival Partizana, uprkos porazu u San Marinu (VIDEO)

U revanšu prvog kola kvalifikacija za Ligu šampiona jermenski klub izgubio sa 1:0 od Tre Penea, autogolom u drugom minutu, ali zbog pobede od 3:0 u prvom meču prošao dalje i igraće sa "crno-belima"

  • 0

Fudbaleri Partizana u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona igraće, kao što se i očekivalo, protiv Širaka iz Jermenije. U revanšu prvog kola Širak je protiv Tre Penea u San Marinu poražen sa 1:0 autogolom Kjerea, ali pošto je u prvom meču jermenski klub slavio sa 3:0 izborio je plasman u narednu rundu.

Partizan će gostovati u Đimriju 16. jula, dok je beogradski revanš na programu osam dana kasnije, 24. jula. Utisak je da "crno-beli" ne bi trebalo da strahuju od ekipe koja gubi u San Marinu, mada svakako nijednog protivnika ne treba potceniti da se ne bi ponovio Šamrok.

Jedini gol u meču između Tre penea i Širaka postignut je već u drugom minutu, na centaršut Pinjerija, Kjere je poslao loptu u mrežu svoje ekipe.

Gosti su u daljem toku meča imali više šansi, šutirali su 17 puta, međutim, samo četiri puta u okvir gola i nisu uspeli ni da izjednače, a kamoli nešto više. U nadoknadi vremena isključen je zbog dva žuta kartona nemački defanzivac Marikijan, pa je i to dobra vest za Partizan, pošto će Širak biti oslabljen bar u prvom meču.

U drugom paru prvog kola kvalifikacija, Strejmur, predstavnik Farskih ostrva, u završnici utakmice naneo je pravu katastrofu Lusitanosu iz Andore sa 5:1 i prošao dalje, u prvom meču bilo je 2:2.

REZULTATI:

Tre Pene (San Marino) - Širak (Jermenija) 1:0, prvi meč 0:3

(Kjere 2 ag)

Strejmur (Farska Ostrva) – Lusitanos (Andora ) 5:1, prvi meč 2:2

(A. Hansen 3, L. Hansen 33, 85, Zakariasen 72, Niklasen 90+3 - Luis Dos Reis 66)

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA