RANKO STOJIĆ: Znam ko ruši Zvezdu, objaviću imena za par dana!

Finansijer Rada ljut na kočenje transfera Milivojevića u Anderleht i kao najvećeg krivca za to vidi bivšeg fudbalera ''crveno - belih'' Nenada Jestrovića koji ima podršku jednog dela uprave

  • 7

Ponovo bura u fudbalskom klubu Crvena zvezda! Kao da nemaju dovoljno finansijskh problema kao i igračkih ''crveno - beli se izgleda susreću sa otvaranjem 'pandorine'' kutije. Tako barem tvrdi finansijer Rada Ranko Stojić koji je istakao da tačno zna ko ''buši'' Zvezdu i da će sve razotkriti.

Stojiću je najviše zasmetalo mešanje nekadašnjeg fudbalera Zvezde Nenada Jestrovića u transfer Luke Milivojevića u Anderleht.

- Ceo posao već nekoliko dana kvari Jestrović koji Belgijancima tvrdi da može da smanji cenu transfera. Odavno je dogovorena cena za Milivojevića od tri miliona evra i odjednom se pojavio taj čovek i sve pokvario - rekao je Stojić za Sportski žurnal i dodao:

- Znam da Jestrović ne radi sve na svoju ruku. Ima podršku ljudi iz Zvezde gde očigledno vlada više struja. Odlično znam ko su oni i u narednim danima objaviću njihova imena - istakao je Stojić i rekao da je uveren u odlazak Milivojevića u Brisel.

(Telegraf.rs/ Sportski žurnal)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • шумадинац

    10. jul 2013 | 03:10

    Давно не прочи овако глуп коментар.Невероватно каквих све људи има

  • Dejan

    10. jul 2013 | 08:40

    Sprema se veliki sponzorski ugovor za zvezdu od 2014/2015 I sad se stvaraju pozicije.guraju se laktaju podmecu..srpska posla. Ranko osetio da nema ko vise da gura njegove poluigrache poput kaludjerovica, milivojevica I slicnih vec ce zvezda da postane klub za mnogo ozbiljniji rang fudbalera..nema vise lukica I stefanovica pa da preko zvezde valjate poluigrache, gurate u repku, namestate prvenstvo,pomirite se sa tim...znam da je frka al sta ces...navikli samo da muljate...

  • Lopta

    10. jul 2013 | 00:32

    A sta tebe stojicu bole brige za koliko ce on da ode...dobices svoj procenat koji ste se dogovorili kad ode...e sad, ako ode za dzabaka onda su ste vrhunski zeznuli i ispao si glup...tako da ti nemas pravo da se mesas u taj transfer nego samo da cekas da vidis dal ces dobiti nesto...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA