Radvanjska pozirala gola pored bazena (FOTO)

Najbolja poljska teniserka pokazala je fenomenalno telo i otkrila da nijedan trening ne može da prođe bez 300 čučnjeva

  • 3

Teniserka Agnješka Radvanjska pozirala je naga za rubriku "Body Issue" poznatog magazina "ESPN", a za fenomenalno telo koje je otkrila čitaocima zaslužni su naporni treninzi, koji ne prolaze bez 300 čučnjeva.

- Dok radim čučnjeve, razmišljam "volela bih da je ovo bio poslednji" ili "sada mogu da jedem više čokolade" - rekla je Poljakinja u intervjuu, otkrivši da joj je i brza hrana na meniju.

Radvanjska je rekla da je srećna zato što zbog tenisa ne mora svaki dan da provodi u teretani, a na svom telu bi najradije promenila rame desne ruke kojom servira.

Od različitih vrsta treninga, najviše voli da trči u društvu sa svojom mlađom sestrom Ursulom u Krakovu, takođe teniserkom, i priznaje da joj najteže na svetu pada kada treba na nekom turniru da igra protiv nje.

Pošto je počela da trenira kao jako mala, njen otac je primenio posebne tehnike treniranja.

- Tata nam je, na primer, umesto loptica, davao da preko mreže, koja je bila skoro duplo viša od mene, prebacujemo balone. Takođe, uvek me je podržavao da treniram što više sportova kako bih poboljšala detalje koji bi bili korisni u tenisu. Dosta sam skijala i plivala, a bila sam i u školskim odbojkaškim i fudbalskim timovima - nastavlja četvrta teniserka sveta.

Radvanjska je svesna da nije toliko snažna kao neke igračice, ali se trudi da to nadoknadi kreativnošću na terenu.

- Kada Serena servira, samo držim reker čvrsto i nadam se da neću odleteti!

Prošlogodišnja finalistkinja Vimbldona, inače, ima nekarakteristične navike u ishrani za jednog sportistu.

-  Za razliku od mnogih igrača koji ne jedu ništa dva sata pre početka meča, ja mogu da se najedem i odem pravo na teren. To najviše i volim, pogotovo da pojedem pastu 30 minuta pre nego izađem na teren. Ako to ne uradim, onda umirem od gladi usred meča.

- Tako je bilo otkako me je kao malu tata pokupio iz škole da bi me vozio pravo na mečeve. Pošto nije bilo vremena za večeru, morala sam lepo da se najedem u kolima - rekla je Radvanjska, i potom iznenadila poslednjim odgovorom:

- Ništa ne može da zameni domaće i kuvano poljsko jelo. Ali čizburgeri i čiskejk... probala sam svaku vrstu i ponosna sam zbog toga - završila je Poljakinja.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA