ZVEZDO SANJAJ OUMARUA! Voša ga ne pušta u Beograd! (VIDEO)

U Novom Sadu nastavljaju put pokojnog Bate Kan Kana koji nije dozvoljavao da igrači iz njegovog kluba odlaze u Partizan ili Crvenu zvezdu

  • 2

Sportski direktor fudbalskog kluba Vojvodina Saša Drakulić objasnio je da najbolji igrač Novosađana Abubakar Oumaru neće preći u Crvenu zvezdu, već da je jedina opcija za Kamerunca odlazak u inostranstvo.

- Sledimo put pokojnog predsednika Bate Butorovića, da se igrači Vojvodine ne daju našim najvećim rivalima, Partizanu i Crvenoj zvezdi. To je i moj stav od kada sam došao na funkciju sportskog direktora. Abubakar je jedan od najboljih stranaca u našoj ligi, ako ne i najbolji.

- Nama je potreban, ali ako dobijemo ponudu koja zadovoljava klub i igrača, on će moći da ide samo u inostranstvo - kazao je Drakulić za sajt kluba, posle sastanka sa predsednikom Vojvodine Balšom Butorovićem.

Oumaru je svojevremeno bio član Crvene zvezde u sezoni 2008/2009, ali je potom otišao u OFK Beograd, pa u Vojvodinu sa kojom mu ističe ugovor na kraju godine..

Najbolji igrač Vojvodine nedavno je pozdravio Delije iako je direktno učestvovao u porazu crveno - belih.

(Tanjug/Telegraf)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cacanin

    10. jul 2013 | 18:48

    Kakvi su ovo naslovi zvezdo sanjaj itd ko vam dozvaljava tako da se izdrkavate sa najvecim klubom u zemlji? Zasto tako??

  • Perikle

    10. jul 2013 | 19:23

    Ima da vas razvalimo zbog ovakvih izjava retardi jedni.Zvezda ooooooo zvezda oooo!!!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA