STOJADINOVIĆ: Želim Vujadina Savića u Zvezdi, ali nemam podršku!

Sportski direktor ''crveno - belih'' istakao da je o Lukoviću, Betau i Oumaruu čuo iz medija i da je više za soluciju da se u klub vrati sin nekadašnje Zvezdine legende

  • 5

Vreme polako curi, bliži se prva zvanična utakmica u kvalifikacijama za Ligu Evrope, a Crvena zvezda, osim protivnika, ne zna ni startnih 11 koji će 25. jula istrčati na travu ''Marakane''.

Trener Zvezde Slaviša Stojanović verovatno polako sklapa kockice, ali goruće pitanje je svakako odbrana s obzirom da štopera nema ni na vidiku uprkos velikim naporima čelnika kluba da ojačaju tim.

- Razgovaraću sa trenerom i zajedno bi trebalo da donesemo odluku ko je u ovom trenutku najbolje rešenje za klub. Mediji su licitirali sa mnogo imena, za neke smo zaista zainteresovani, za neke ne - rekao je sportski direktor Zvezde Zoran Stojadinović i dodao:

- Stav trenera Stojanovića je da prvo dovedemo jednog defanzivca, a potom i drugog. Moguće je da se novi igrač pojavi u klubu već sutra, a nije isključeno da nam se priključi tek za pet ili šest dana.

Tokom prethodnih nekoliko dana za Zvezdu su se vezivala mnoga velika imena, ali Stojadinović ističe da su to sve medijska nagađanja.

- Oumaru,Luković i Betao su igrači o čijem dolasku sam upoznat putem medija. Ja o tome ništa ne znam. Suvišno je govoriti o kvalitetima Lukovića i tome koliko bi nam značio. Lično sam i za to da se u klub vrati Vujadin Savić.

- Međutim, on je igrač Bordoa, njegova cena je visoka, a stav uprave i sporskog sektora je da dovodimo samo fudbalere koji će biti u vlasništvu kluba i od čije prodaje kasnije možemo da ostvarimo finansijsku korist - rekao je Stojadinović koji je naglasio da će jedan štoper sasvim sigurno doći do 18. jula, ali je pitanje koliko će pomoći saigračima u prvom evropskom meču.

(Telegraf.rs/ fkcrvenazvezda.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Severac

    10. jul 2013 | 19:27

    Koji ste bre vi, kad čovek vidi naslov pomisli kako je opet neka svađa unutar kluba....80% izvlačite iz kontexta

  • Lopta

    11. jul 2013 | 00:59

    Ajde ajde znamo da lukovic potpisuje u nedelju :)

  • Perikle

    10. jul 2013 | 19:16

    Neeee.... idi iz Zvezde Stojadine jedan !!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA