Na meč Srbija - Hrvatska za samo 500 dinara!

Meč odluke koji čeka "orlove" u mundijalskim kvalifikacijama igra se 6. septembra na "Marakani", a FSS je odredio cene ulaznica za duel sa Hrvatima

  • 2

Izvršni odbor Fudbalskog saveza Srbije odlučio je da najniža cena karata za meč između naše i hrvatske reprezentacije u okviru kvalifikacija za Svetsko prvenstvo bude 500 dinara.

Utakmica Srbija - Hrvatska biće odigrana na stadionu Crvene zvezde, u petak, 6. septembra od 20 časova i 45 minuta, a za pomenutih 500 dinara moći će da se uđe na Severnu ili Južnu tribinu.

Ulaznica za bočnu stranu Istoka koštaće 1.000 dinara, za centralni deo Istočne i bočne delove Zapadne tribine 1.500, a za centar Zapada 2.000 dinara.

U kvalifikacijama za Mondijal, u grupi A u kojoj su "orlovi", vodi Belgija sa 19 bodova, ispred Hrvata, koji su sakupili 16. Treća je Srbija sa sedam, i samo teoretskom šansom može da ode na šampionat planete, za šta joj nisu dovoljni svi trijumfi do kraja takmičenja, protiv komšija, u Velsu, a onda i protiv Makedonaca, već i neuspesi Hrvata u oba njihova preostala nastupa, protiv Belgije i u Škotskoj.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA