PRVI DERBI: Siti - Junajted! Ko će uzeti Jovetića? (VIDEO)

Menadžer crnogorskog napadača Falji Ramadani bio je veoma blizu dogovora sa ''građanima'', ali su se u poslednjem trenutku u transfer uključio aktuelni šampion Engleske

  • 0

Činilo se da je napadač Fiorentine Stevan Jovetić već dogovorio petogodišnju saradnju sa Mančester sitijem, vrednu četiri miliona evra po sezoni, ali se u poslednjem trenutku u trku uključio i Mančester junajted, koji želi da ''građanima'' pokvari planove.

Menadžer Crnogorca Falji Ramadani nalazi se u Engleskoj na pregovorima sa Sitijem, koji je, ipak, najbliži dovođenju Jovetića, ali poznati menadžer želi da pruži priliku i ostalim zainteresovanim stranama.

Pre samo nekoliko dana činilo se da je Jovetić sasvim sigurno novi član Juventusa, ali su se u međuvremenu za njegove usluge zainteresovali engleski premijerligaši.

Ključnu ulogu u transferu napadača Fiorentine mogla bi da odigra i činjenica da su odnosi između ''viole'' i Sitija vrlo dobri, uzimajući u obzir transfere Nastasića i Savića.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA