JESTROVIĆ: Stojić je prevarant i lažov! Radi za sebe, a ne za Zvezdu!

Bivši napadač ''crveno - belih'' kategorički je odbacio tvrdnje finansijera ''građevinara'' da sabotira voljeni klub i ističe da je gospodin čije ime ne želi da spomene veliki prevarant i lažov

  • 5

Izjave prvog čoveka Rada Ranka Stojića da zna ko buši Crvenu zvezdu i da je nekadašnji fudbaler ''crveno - belih'' Nenad Jestrović jedan od njih, žestogo su uzdrmale fudbalsku javnost. Naravno, kako to obično i biva vrlo brzo su stigli demanti.

- On je prevarant i lažov. Njegovo ime ne želim ni da spomenem. Pokušava da svoju nesposobnost u realizaciji transfera Milivojevića svali na mene - rekao je Jestrović, inače menadžer ''Stela grupe''za Sportski žurnal i dodao:

- Laž je i da sam predsedniku Anderlehta rekao da Luku mogu da dovedem za manje novca. Samo jednom smo razgovarali na tu temu i rekao sam da izrazito cenim Milivojevićeve kvalitete. Anderleht nikada nije platio više od četiri miliona za nekog igrača, pogotovo veznog. Pa, mene su doveli za 3,3 miliona iz Muskrona i to je bio jedan od najvećih transfera u istoriji.

Činjenicu da je igrao za Zvezdu Jestrović ne zaboravlja i ističe da nikada ne bi mogao da joj naškodi.

- Zar nešto da uradim protiv Zvezde? To je smešno. Pozato je da sam veliki zvezdaš i da sam tadašnjoj upravi dao novac kako bi pomogao. Gde je tada bio taj gospodin koji je obilato zaradio na transferima Dimitrijevića i Pantića, a zaradiće i 1,7 miliona evra na Milivojeviću - smatra Jestrović.

(Telegraf.rs/ Sportski žurnal)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sanja

    11. jul 2013 | 00:15

    Prevaranti ste obojica

  • Dejan

    11. jul 2013 | 00:41

    U pravu je dechko...te igrache poput kaludjerovica I slichnih sirovina koje je prodao preko zvezde preko rada ne bi u zivotu...

  • Duks

    11. jul 2013 | 07:03

    Sram te bilo Jestrovicu orobljavas decu u tandemu sa Puačom

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA