STOJADINOVIĆ: Ako Dauda ode, dobro ćemo zaraditi!

Sportski direktor nije demantovao da nigerijski napadač možda da napusti Marakanu posle jedne polusezone

  • 1

Sportski direktor Crvene zvezde Zoran Stojadinović zadovoljan je svojim radom na Marakani, od kako je u januaru stigao u Ljutice Bogdana, a njegov učinak u očima navijača umnogome će zavisiti i od sposobnosti da zadrži Abiola Daudu, prvog napadača crveno - belih za koge je poznato da postoji nekoliko ponuda.

Stojadinović je novinarima na stadionu Zvezde rekao da nije problem iako Dauda ode, s obzirom da će klub na njemu isključivo - zaraditi novac!

- Dobili smo ga kao slobodnog igrača, a danas možemo dobro da zaradimo.

- Ponude postoje od tri - četiri kluba - rekao je Stojadinović, ali i ostao zagonetan po pitanju toga da li klub pregovara sa nekim, ili je odlazak samo krajnja opcija.

- Pričamo sa još tri-četiri igrača, ali treba da se usaglasimo sa trenerom. Želi da proanalizira svakog od njih, a naredna utakmica neće biti tako teška, kao neka naredna. Zato imamo vremena da i trener dobro razmisli i da u narednih desetak dana dovedemo nekog igrača. Lako je raditi u velikom klubu kada ti odvoje pet, 10 miliona za pojačanja, a kada para nema rizik je mnogo veći - rekao je Stojadinović i potvrdio da taj igrač neće biti u konkurenciji za tim 18. juna.

Na "Marakani" se povela priča o Luki Milivojeviću i potencijalnom transferu u Anderleht.

- Sve dok je u klubu, trener na njega računa. Ne postoji rok da se odredi šta će biti s njim, osim onog 31. avgusta kada je kraj prelaznog roka. Sa sportske strane, lično želim da Milivojević ostane - rekao je sportski direktor, dodajući da ne zna šta je problematično u transferu  u Anderleht. Tim povodom nije hteo da komentariše teške reči koje su razmenjene na relaciji Ranko Stojić - Nenad Jestrović.

- Ne bih o tome govorio, jedino što znam da se njih dvojcia znaju iz igračkih i menadžerskih dana. I znam da je Ranko Stojić zvanični Milivojevićev menadžer.

Stojadinović ni ovaj put nije govorio ni o imenima potencijalnih pojačanja, rekavši da će se o novim igračima govoriti samo onda kada dođe trenutak za njihovo predstavljanje.

(B. M/ S.M)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • micko

    11. jul 2013 | 13:31

    Prodajte ga i dovediti Oumarua koji moze za 700000 da napusti Vojvodinu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA