Lamar Odom pobesneo na paparaca i polupao mu opremu! (VIDEO)

Poznatog NBA košarkaša iznervirala pitanja o tome da li je prevario ženu pa je na ulici priredio predstavu prolaznicima

  • 0

Lamar Odom, košarkaš Los Anđeles Klipersa, u sredu je imao čudan dan. Očito se mnogo naljutio na paparaca kojem je otvorio automobil i uništio gomilu opreme.

Nije baš da nije imao razloga, dosadni fotograf zapitkivao ga je o glasinama da je prevario ženu, Kloi Kardašijan, sa kojem je svojevremeno imao zajednički TV rialiti, inače sestru čuvenije Kim. Lamar je negirao prevaru, ali kako paparaco nije odustao sa pitanjima, očito mu je prekipelo.

Njegova akcija izazvala je veliku pažnju prolaznika, neki su ga i snimali, a začudo upravo je prolazio i kombi sa turistima. Da sve bude još neobičnije, dok je to radio Odom je delovao "mtrtav-hladan", bez i naznake ikakavog besa. Čak se i uslikao sa jednom prolaznicom po završetku akcije.

Kloi je preko Tvitera stala u odbranu muža, uprkos tome što ga je, kako tvrde američki mediji, ponovo izbacila iz kuće kao i pre nekoliko meseci, upravo zbog iste afere, sa izvesnom Dženifer Ričardson, sa kojom je Lamar,po nekim tvrdnjama, održavao jednogodišnju vezu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA