Bojan Subotić napustio Zvezdu!

Posle dve sezone na Malom Kalemegdanu, košarkaš "crveno-belih" odlazi u Budućnost iz Podgorice sa kojom je dogovorio trogodišnju saradnju

  • 2

Bojan Subotić više nije igrač Crvene zvezde Telekom. Nakon dve godine provedene u crveno-belom dresu krilni centar će promeniti sredinu i pojačati podgoričku Budućnost, saopšteno je na klupskom sajtu. Očekuje se da Subotić sa Podgoričanima potpiše ugovor na tri godine.

Subotić je sa 14 godina stigao u FMP iz rodnog Tivta. Prošao je sve mlađe selekcije Pantera, a bio je i kapiten FMP-a na Evroliginom juniorskom turniru 2008. godine koji je njegova ekipa osvojila, pobedivši Barselonu u finalu. Sledeću sezonu Subotić je proveo u Radničkom basketu, da bi sa 19 godina zaigrao u Superligi za prvi tim FMP-a. Protekle dve sezone branio je boje Crvene zvezde Telekom sa kojom je osvojio Kup Radivoja Koraća i izborio plasman u Evroligu.

"Crveno-beli" su se zahvalili Subotiću "na velikom profesionalizmu i doprinosu u rezultatima Zvezde" i poželeli mu sreću u daljoj karijeri.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Perikle

    11. jul 2013 | 21:30

    Dobro je,nije taj za evroligu!

  • Урош

    12. jul 2013 | 00:36

    Хвала ти за све! Срећно у даљем току каријере!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA