GVARDIOLA: Rosel je koristio Vilanovinu bolest da me povredi!

Novi trener Bajerna otkrio da sa predsednikom Barselone nije u dobrim odnosima jer ga je ovaj kritikovao kako nije posećivao Tita Vilanovu u bolnici

  • 0

Novi trener minhenskog Bajerna Pep Gvardiola priznao je da nije u dobrim odnosima s predsednikom svog bivšeg kluba,  Barselone, Sandrom Roselom, zamerajući prvom čoveku Katalonaca na nekorektnim komentarima u španskim medijima.

Gvardiola je nemačkim novinarima otkrio da ga je Rosel napao tako što je zlonamerno iskoristio bolest Tita Vilanove, njegovog naslednika na klupi Barselone.

Rosel je navodno više puta španskim medijima rekao kako Gvardiola nijednom nije posetio Vilanovu na njujorškoj klinici tokom lečenja raka pljuvačne žlezde, iako je trofejni stručnjak godinu dana boravio u istom gradu.

- Roselu nikad neću zaboraviti to što je koristio Vilanovinu bolest da bi me povredio. Posetio sam Tita u Njujorku, a ako ga nisam viđao češće to je samo zato što sam bio sprečen. Zar je zaista potrebno da objašnjavam da čoveku s kojim sam toliko dugo sarađivao i koji mi je puno pomogao želim najbolje? Rosel je pokazao vrlo, vrlo loš ukus - rekao je Gvardiola.

(Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA