MESI SROZAVA UGLED: Najmlađi fanovi plakali jer ih je idol ''iskulirao'' (VIDEO)

Tokom američke turneje Argentinac ostavio uplakane mališane, koji su ga više od dva sata čekali da se pojavi kako bi ga upoznali

  • 0

Američka turneja koju je Lionel Mesi imao, izuzimajući žurke u Las Vegasu sa Ronaldom, izgleda da mu neće ostati u lepom sećanju s obzirom na to da je izgubio veliki broj fanova.

Naime, posle jednog od mečeva na turneji, grupa mališana zajedno sa roditeljima željno je čekala da se Mesi pojavi kako bi uzeli autogram. Jedan od očeva potrošio je oko 5.000 dolara, kako bi njegov sin upoznao i dobio autogram od svog idola, ali ih je Argentinac ''iskulirao'' što je rastužilo njegovog sina koji nije mogao da sakrije suze.

Slično se dogodilo i sa ostalim mališanima koji su dva sata čekali da se njihov idol pojavi pre nego što su im organizatori rekli da Mesi neće doći.

- Ovde je bio haos od samog početka. Nisu bili pripremljeni. Rekli su nam da dolazi da bi posle određenog vremena rekli da neće doći - urlala je masa.

Jedan klinac je čak rekao ocu da sledeći put kada dobije dres nikako ne želi da to bude Mesijev, koji očigledno olako srozava ugled koji je gradio.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA